vakantiewoningen in de Dordogne

Home
Laussac
Le Penot
Saint-Aubin
Viralet
Literatuur
Voorwaarden
Sitemap
Contact
www.coenvanuhm.blogspot.nl
SAINT-AUBIN
 
Plattegrond Marin

Hierboven de plattegrond van de vakantiewoning SAINT-AUBIN.

De entree is aan de oostzijde: we komen in het halletje en in het verlengde ervan bevindt zich het sanitair: toilet, bidet en douche.

Via de deur links komen we in de fraai gemeubileerde séjour: tafel, stoelen, kast, bank en tv.

Vanuit de séjour lopen we door naar de keuken, alwaar een magnetron, wasmachine, gasfornuis, aanrecht en koel/vrieskast.

Aan de rechterzijde van de hal bevinden zich de deuren die toegang geven tot de twee slaapkamers, de een wat groter dan de andere.

 

 

 


By MartiniStad 2004
Over de vakantiewoning De omgeving van  en route naar de woning Laussac Bekijk de imgeving met Googlemaps Een plattegrond van de vakantiewoning in Laussac Klik voor informatie over huren en periode Over de vakantiewoning De omgeving van  en route naar de woning Le Penot Bekijk de imgeving met Googlemaps Een plattegrond van de vakantiewoning Le Penot Klik voor informatie over huren en periode Over de vakantiewoning De omgeving van  en route naar de woning Saint-Aubin Bekijk de imgeving met Googlemaps Een plattegrond van de vakantiewoning Saint-Aubin Klik voor informatie over huren en periode Over de vakantiewoning De omgeving van  en route naar de woning Viralet Bekijk de imgeving met Googlemaps Een plattegrond van de vakantiewoning Viralet Klik voor informatie over huren en periode