vakantiewoningen in de Dordogne

Home
Laussac
Le Penot
Saint-Aubin
Viralet
Literatuur
Voorwaarden
Sitemap
Contact
www.coenvanuhm.blogspot.nl
Contact
 

Hetgeen op www.dordogne24.nl staat uiteengezet roept wellicht bepaalde vragen op. Voor nadere informatie kunt u daartoe contact met me opnemen.

Coen van Uhm,
Barkmolenstraat 35,
9723 DA Groningen.

050 - 3.18.15.57

06.45.45.44.88

info@dordogne24.nl

Wanneer u te kennen heeft gegeven een vakantiewoning te willen huren, dan wordt u via TPG-post een huurovereenkomst in tweevoud toegestuurd. Na akkoordbevinding met de daarbij van toepassing zijnde huur- en betalingsvoorwaarden retourneert u één door u ondertekend exemplaar aan bovenvermeld adres.

 

 

   

By MartiniStad 2004
Over de vakantiewoning De omgeving van  en route naar de woning Laussac Bekijk de imgeving met Googlemaps Een plattegrond van de vakantiewoning in Laussac Klik voor informatie over huren en periode Over de vakantiewoning De omgeving van  en route naar de woning Le Penot Bekijk de imgeving met Googlemaps Een plattegrond van de vakantiewoning Le Penot Klik voor informatie over huren en periode Over de vakantiewoning De omgeving van  en route naar de woning Saint-Aubin Bekijk de imgeving met Googlemaps Een plattegrond van de vakantiewoning Saint-Aubin Klik voor informatie over huren en periode Over de vakantiewoning De omgeving van  en route naar de woning Viralet Bekijk de imgeving met Googlemaps Een plattegrond van de vakantiewoning Viralet Klik voor informatie over huren en periode