vakantiewoningen in de Dordogne

Home
Laussac
Le Penot
Saint-Aubin
Viralet
Literatuur
Voorwaarden
Sitemap
Contact
www.coenvanuhm.blogspot.nl
LAUSSAC
 

De huurprijs van LAUSSAC bedraagt in de periode van 23 juni 2018 tot 26 augustus 2018 per week

€ 375,-

Buiten genoemde periode is de huurprijs € 325,-- per week. Dit is inclusief gebruik van water, gas en elektra.

In principe wordt LAUSSAC verhuurd van zaterdag 16.00 uur tot de daarop volgende zaterdag 10.00 uur. Indien mogelijk dan kan van dit huurschema worden afgeweken.

Het volgende tijdsbalkje laat zien wanneer LAUSSAC nog beschikbaar is: 'zwart ingekleurd' geeft aan dat de woning gedurende die periode inmiddels is gereserveerd.


Wanneer u over een en ander nader geïnformeerd wilt worden of u wenst te reserveren dan kunt u van onderstaand formulier gebruik maken. Na volledige invulling ervan klikt u op de knop 'Verstuur'.

Naam :
Straat met nummer :
Postcode Plaats :
Telefoonnummer:
E-mailadres :
In het volgende blokje kunt u aangeven gedurende welke periode u  LAUSSAC wenst te huren. Eventuele vragen en/of mededelingen kunt u vanzelfsprekend daar ook in plaatsen. Zie voorts contact
 

Op Voorwaarden treft u de huur- en betalingsvoorwaarden aan.

 


By MartiniStad 2004
Over de vakantiewoning De omgeving van  en route naar de woning Laussac Bekijk de imgeving met Googlemaps Een plattegrond van de vakantiewoning in Laussac Klik voor informatie over huren en periode Over de vakantiewoning De omgeving van  en route naar de woning Le Penot Bekijk de imgeving met Googlemaps Een plattegrond van de vakantiewoning Le Penot Klik voor informatie over huren en periode Over de vakantiewoning De omgeving van  en route naar de woning Saint-Aubin Bekijk de imgeving met Googlemaps Een plattegrond van de vakantiewoning Saint-Aubin Klik voor informatie over huren en periode Over de vakantiewoning De omgeving van  en route naar de woning Viralet Bekijk de imgeving met Googlemaps Een plattegrond van de vakantiewoning Viralet Klik voor informatie over huren en periode